Tamara Taylor

11. října 2008 v 13:36 |  Tamara Taylor(Dr.Camille Saroyan)


Tamara Taylor
Životopis

Tamara sa narodila 27.9.1970 v Toronte africko-americko-kanadskému otcovi a škótsko- kanadskej matke. Svoju kariéru začínala v televíznych reklamách. kariéru Tamara začínala v televíznych reklamách. Jej prvou prelomovou rolou bola stála účasť v seriály Správna Päťka po boku Neve Campbellovej a Mathewa Foxa(zo seriálu Lost). Neskôr bola obsadená ako Dr. Ana Syphax v Meste anjelov.Tiež hrala narkomanku v Diary of a Mad Black Woman s Tylerom Perrym.


Zaujímavosti:

Má dve čivavy menom Bruno a Miss Pixie.

Na Diversity Awards v roku 2006 oznámila svoje zasnúbenie s Milesom Cooleym.

Dr. Camille Saroyan

Camille sa objaví v prvej časti druhej série ako nová šéfka tímu. Narodila sa v Bronxe a získať miesto v Jeffersonovom inštitúte ju stálo veľa úsilia. A ako prezradí boothovi vzala toto miesto hlavne kvôli lepšiemu vybaveniu.
Je to tvrdá a priama žena, ktorá dokonale vedie tím a bráni ich, keď je to nutné. Na začiatku sa veľmi nezhodne z Dr. Brennanovou a s jej tímom, ale nakoniec ich príme takých aký sú a vytvorí si s nimi dobrý vzťah.
Ďalšie články o Tamare a Camille nájdeš TU

Filmografia

2007 Gordon Glass
2006 Bones / Sběratelé kostí (2.série)
3 lbs. (epizoda 1x01 Lost for Words)
Numb3rs (epizoda 2x12 The OG)
2005-06 Navy NCIS (epizody 2x22 SWAK a 3x22 Jeopardy)
2005 Lost (epizody 1x14 Special a 2x02 Adrift)
Sex, Love & Secrets
Serenity
Diary of a Mad Black Woman
2004 One on one (epizoda 4x09 Who Brought the Jive Turkey?)
CSI: Miami (epizoda 3x07 Crime Wave)
Six Feet Under (epizoda 4x11 Bomb Shelter)
Distrikt (epizoda 4x14 A.K.A)
2003 Beze stopy (epizoda 2x08 Trip Box)
Becker (epizoda 6x05 The Unbelievable Wrongness of Talking)
Everwood (epizoda 2x05 Daddy's Little Girl)
Miracles (epizoda 1x01 The Ferguson Syndrome)
2002 Hidden Hills
2001 One Special Moment (TV)
Born in Brooklyn (TV)
2000 Město andělů (13 epizod v 1. a 2. sérii)
1999 Providence (epizoda 2x06 The Phantom Menace)
Introducing Dorothy Dandridge (TV)
Early Edition (epizoda 3x23 Blowing Up Is Hard to Do)
Graham's Diner
1998 Dawsonův svět (epizody 2x03 Alternative Lifestyles a 2x04 Tamara's Return)
Senseless
1996-97 Správná pětka (16 epizod 3.série)
1992 Freshman Dorm (epizoda 1x04 The Scarlett Letter)
1991 A Different World (epizoda 4x25 Never Can Say Goodbye )



Photogalery


Photoshoots

Appearance/ Akcie

2008

2007

2006

2005

2001-2004
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama