T.J.Thyne

11. října 2008 v 14:29 |  T.J.Thyne(Dr.Jack Hodgins)


T.J. Thyne
sa narodil 7. 3. 1975 v Bostone, Massachusetts, USA. Ako dieťa sa mnohokrát stahoval. Už ako mladík si zahral v niekoľkých produkciách po celej zemi okrem iného Broadwayskej produkcie Van Ghoga v New Yorskej Mint Theather Academy. Študoval herectvo u veľa učiteľov z celých Spojených štátov a Britskej Kolumbie. Promoval na Univerzite Južnej Kalifornii, kde študoval štyri roky herectvo.
Netrvalo dlho a zahral si vo veľa úlohách v televizních seriáloch, napríklad Priatelia, Odložený prípad, Boston Legal, Plastická chirurgia s. r. o., Kriminálka New York, Kriminálka Las Vegas, Huff, O.C. nebo 24 hodin. Z filmu napríklad Grinch, Erin Brockovich, Kto hulí, ten umí alebo Po čom ženy túžia.
Dr. Jack Hodgins

Jack je Entomológ a taktiež skúma minerály a spóry. Z rozkladu lariev v ľudskom alebo zvieracom tele dokáže určiť časť a miesto vraždy. Má však veľmi rád spiknutia a mimozemské témy. Napriek tomu by sa dalo povedať, že patrí k tej normálnejšej časti tímu. Pochádza z veľmi bohatej a vplyvnej rodiny a je najväčším sponzorom Jeffersonského inštitútu. Nechce však, aby jeho rodina vedela, že pracuje v inštitúte. Z celého tímu o tomto jeho "pôvode" vie iba Angela, Booth a Zack, ale rešpektujú jeho želanie a nikomu o tom nič nepovedali.
V priebehu druhej sérii sa Angela a Jack do seba zahľadia a keby sa neukázalo, že Angela je vydatá boli by sa zobrali.

Viac článokv o T.j.-ovi a Jackovi si môžete prečítať TU

Filmografia (tu toho ale je..=))


2005-200? Kostí - Bones (TV seriál)
2007 Validation
2005 Getting Played
24 hodin (TV seriál) - epizoda 4x17
O.C. (TV seriál) - epizoda 2x12
Kriminálka New York (TV seriál) - epizoda 1x11
2004-2005 My Wife and Kids (TV seriál) - epizody 4x19, 5x13
2004-2005 Huff (TV seriál) - epizody 1x04, 1x08, 1x09
2004 Boston Legal (TV seriál) - epizoda 1x06
Čarodejnice (TV seriál) - epizoda 7x06
Bez stopy (TV seriál) - epizoda 3x03
Nikdy to nevzdávaj!
Jack & Bobby (TV seriál) - epizoda 1x04
Plastická chirurgia s. r. o. (TV seriál) - epizoda 2x14
Odložený prípad (TV seriál) - epizoda 1x20
Rent-a-Person
Kriminálka Las Vegas (TV seriál) - epizoda 4x14
Námorní vyšetrovací úrad (TV seriál) - epizoda 1x14
2003-2004 Angel (TV seriál) - epizody 5x01, 5x05, 5x12
2003 Lepšie pozde ako pozdejšie
Exposed
Good Morning, Miami (TV seriál) - epizoda 2x02
Half & Half (TV seriál) - epizoda 2x04
Timecop 2
Grounded for Life (TV seriál) - epizoda 4x05
2002 MDs (TV seriál) - epizoda 1x05
2002 That '80s Show (TV seriál) - epizoda 1x03
1998-2002 Dharma & Greg (TV seriál) - epizody 2x10, 5x14
2001 Kto hulí, ten umí
The Tick (TV seriál) - epizoda 1x07
Prízračný svet
Pred svadbou nie!
2000 Titus (TV seriál) - epizoda 2x09
Po čom ženy túžia
Just Shoot Me! (TV seriál) - epizoda 5x08
Walker, Texas Ranger (TV seriál) - epizody 9x05, 9x06, 9x07, 9x08
Grinch
The Parkers (TV seriál) - epizoda 2x01
Dobrodružstvo Rockyho a Bullwinkla
Kto seje zlo
Then Came You (TV seriál) - epizoda 1x05
Erin Brockovich
Předčasné vydání (TV seriál) - epizoda 4x14
Stráty a nálezy
I Am on Film
Kritický bod
Love Her Madly
1999 Rude Awakening (TV seriál) - epizoda 2x16
Scriptfellas
G vs E (TV seriál) - epizoda 1x07
Becker (TV seriál) - epizoda 1x21
Však ty vieš (TV seriál) - epizoda 1x03
Ed TV
Jesse (TV seriál) - epizoda 1x12
Darwinové spiknutie (TV film)
Kilroy (TV film)
1998 Priatelia (TV seriál) - epizoda 5x03
The Wayans Bros. (TV seriál) - epizoda 5x02
Správná pätka (TV seriál) - epizoda 5x01
Kutil Tim (TV seriál) - epizoda 7x19


Photogalery

Photoshoots
Appearance/ Akcie

2008

2007

2006

2005

2001-2004

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama